fotoreportage

Horecainterieur: Nieuw interieurdesign voor de horeca op een rij

Horeca 1536

Een lamp die tevens fungeert als douchekop, een laddertje dat stiekem een radiator is en zitjes met geïntegreerde ledlampen en stopcontacten. Misset Horeca bracht woensdag 7 juni een bezoek aan Design District, het vakevenement voor interieurdesign. We zetten een aantal designstukken op een rij.

Horecainterieur: Nieuw interieurdesign voor de horeca op een rij

De 15e editie van het vakevenement is op 7, 8 en 9 juni 2017 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Na 5 mooie jaren bij Taets op het Hembrugterrrein in Zaandam, keert Design District terug naar de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, waar het evenement van 2004 tot 2011 al plaats had onder de naam 100% Design. De indrukwekkende Van Nelle Fabriek staat inmiddels zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst.

Designer District

Behalve de grote namen, zijn er ruim 20 beginnende en/of zelf-producerende ontwerpers en ondernemingen op het Designer District te vinden.

Lees hier meer over design in de horeca

Fold: ‘Door op deze manier met de handen te eten, ontstaat een nieuwe eetbeleving.’ 

Reageer op dit artikel