nieuws

Leaseplan voor vaatspoelmachines

Horeca

Met het Eco Tempâ leaseconcept is het mogelijk een professionele vaatspoelmachine te leasen. Dit leaseconcept werd in oktober geïntroduceerd door Henkel-Ecolab in Nieuwegein. De spoelmachines zijn geschikt voor kleine en grote keukens. Henkel controleert de vaatspoelmachine regelmatig en instrueert uw medewerkers. Beide zonder extra kosten. Bovendien zegt Henkel geen voorrijkosten en extra kosten voor vervangende […]

Met het Eco Tempâ leaseconcept is het mogelijk een professionele vaatspoelmachine te leasen. Dit leaseconcept werd in oktober geïntroduceerd door Henkel-Ecolab in Nieuwegein. De spoelmachines zijn geschikt voor kleine en grote keukens. Henkel controleert de vaatspoelmachine regelmatig en instrueert uw medewerkers. Beide zonder extra kosten. Bovendien zegt Henkel geen voorrijkosten en extra kosten voor vervangende onderdelen in rekening te brengen.

Voor meer informatie over dit leaseconcept, bel Henkel-Ecolab Customer Service (030) 60 82 345.

Reageer op dit artikel