nieuws

Mobiel

Horeca

Mobiel en praktisch vormgegeven. Aan beide zijden zijn de panelen neer te klappen. Handig op plaatsen waar wat minder ruimte beschikbaar is.Door middel van een verlengsnoer wordt de Trolley aangesloten op het elektriciteitsnet. Standaard wordt deze geleverd met een opvangbak voor het koffieresidu en twee tanks, één voor de wateraanvoer en één voor de afvoer. […]

Mobiel en praktisch vormgegeven. Aan beide zijden zijn de panelen neer te klappen. Handig op plaatsen waar wat minder ruimte beschikbaar is.
Door middel van een verlengsnoer wordt de Trolley aangesloten op het elektriciteitsnet. Standaard wordt deze geleverd met een opvangbak voor het koffieresidu en twee tanks, één voor de wateraanvoer en één voor de afvoer. Een vaste wateraansluiting is dus niet nodig.Laurentis beveelt de Trolley aan in combinatie met de Egro Spirit espressomachine. De capaciteit hiervan is 120 kopjes espresso per uur.

Voor informatie: Laurentis, Schipluiden. Tel. (015) 251 28 28.

Reageer op dit artikel