nieuws

AC voegt tanken toe aan service

Horeca

Autogrill, sinds 1998 eigenaar van AC Restaurants & Hotels, wil bij tien Nederlandse AC locaties een tankstation plaatsen. Het bedrijf is een samenwerking gestart met Tango. Bij dit station kan de automobilist volledig geautomatisch tanken met iedere soort plastic geld. Inmiddels is het eerste Tango-station geopend op het terrein van AC Meerkerk.

Tango exploiteert onbemande stations op kleine oppervlaktes. Hierdoor betaalt de klant minder per liter brandstof. Meerkerk is de eerste samenwerkingslocatie met Tango, maar de bedoeling is dat er meer volgen bij alle AC locaties die in de nabijheid, maar niet direct aan de snelweg liggen. In totaal zijn dat er tien. Hans Knüsel, algemeen directeur van AC Restaurants en Hotels, verwacht veel van de toegevoegde service.

Autogrill heeft nog meer op de rol staan. De Italiaanse keten, met als grootste aandeelhouder Benetton, is van plan alle restaurants in Nederland en België aan te passen aan de internationale Autogrill-concepten. De vertaling ervan kan per restaurant verschillen, afhankelijk van de locatie.

Reageer op dit artikel