nieuws

Artiesten schrappen optredens bij Mojo

Horeca

Concertpromotor Mojo Concerts in Delft heeft tot woensdag ongeveer tien afzeggingen binnengekregen van Amerikaanse popartiesten. Woensdag werd bekend dat ook de rapper Shaggy en de groep System Of A Down voorlopig niet naar Nederland komen wegens de aanslagen in New York en de acties in Afghanistan.

Shaggy zou op 22 oktober optreden in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Zijn management heeft geen reden gegeven voor het afzeggen, maar Mojo gaat er vanuit dat het te maken heeft met de ‘de toestand in de wereld’, aldus een woordvoerder. System of a Down zou als onderdeel van zijn Europese toernee een concert geven in popcentrum 013 in Tilburg op 20 november. Dit optreden is verplaatst naar het voorjaar van 2002.

Eerder schrapten onder andere Destiny’s Child, Janet Jackson en de heavy-metalgroep Pantera optredens in Nederland en andere landen in Europa in verband met de aanslagen. Over de schade die Mojo hierdoor leidt, doet het bedrijf geen mededeling. De verzekering dekt deze schade in elk geval niet.

Reageer op dit artikel