nieuws

‘Bod op NBBS-reisbureau’s

Horeca

Een ‘coalitie van de reiswereld, een investeringsmaatschappij en consultants’ doen maandag een bod op de boedel van reisbureau NBBS. Het consultantbureau T2Impact heeft dat zondag meegedeeld.

Het bedrijf stelt dat de details over de coalitie en de omvang van het bod tot maandagmiddag geheim moeten blijven. ‘Maar als ons bod door de curatoren wordt geaccepteerd, gaan de kantoren van de NBBS op 15 oktober weer open’, aldus een woordvoerster van het bedrijf.

De overnamekandidaat heeft de naam ‘NBBS 2 Partners’ gekregen. ‘NBBS moet terugkomen als de plek waar de beste deals kunnen worden gesloten, en voortaan ook volledig online.’ Een eerdere overname door de Travelunie liep vorige week stuk. De NBBS vroeg eind september surseance van betaling aan na omvangrijke verliezen.

Reageer op dit artikel