nieuws

Disposables

Horeca

Met het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima in het vooruitzicht, heeft King Nederland een disposableslijn ontwikkeld rondom de datum 2-2-2002. De feestelijke lijn bestaat uit een oranje-goudbruin kleurige placemat, servet, suiker- en creamerstick, twee automaatbekers van 150 en 180 cc en een kartonnen beker van 150 cc in ‘goud’ en oranje. Uitgangspunt voor King Nederland […]

Met het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima in het vooruitzicht, heeft King Nederland een disposableslijn ontwikkeld rondom de datum 2-2-2002. De feestelijke lijn bestaat uit een oranje-goudbruin kleurige placemat, servet, suiker- en creamerstick, twee automaatbekers van 150 en 180 cc en een kartonnen beker van 150 cc in ‘goud’ en oranje. Uitgangspunt voor King Nederland was een koninklijke uitstraling op tafel te creëren.
Voor informatie: King Nederland, Tiel. Tel. (0344) 67 36 73. www.king.nl.

Reageer op dit artikel