nieuws

Donaties BurgerKing

Horeca

BurgerKing is er in geslaagd zijn restaurants in Amerika door het Rode Kruis uit te laten roepen tot ‘officiële donatiecentra’. De hamburgerverkoper gaat stickers met een afbeelding van de Amerikaanse vlag verkopen voor een dollar.

De opbrengst komt ten goede aan de slachtoffers van de terreuraanslag. Het bedrijf denkt op deze manier miljoenen dollars bijeen te brengen. ‘Eén van de meest creatieve manieren ooit verzonnen om klanten te trekken’ zo noemt internetnieuwssite ‘restaurantbusiness’ het plan. Bovendien gaat Burgerking een alliantie aan met het beroemde Harlem Globetrotters-basketballteam. De sportploeg zegt toe $1,- per gereisde mijl te doneren. De verwachting is dat het team op deze manier $100.000 afdraagt voor de slachtoffers. De fastfoodketen heeft toegezegd dit bedrag te verdubbelen.

Reageer op dit artikel