nieuws

Eerste paal geslagen voor nieuw bedrijfspand

Horeca

Onder toeziend oog van het personeel is vorige week de eerste paal geslagen voor het nieuwe bedrijfspand van Hakvoort Horeca en Homint bij Emmeloord. In het nieuwe pand komen twee ruime showrooms voor keukenapparatuur van Hakvoort en horecameubilair van Homint.

Mövenpick opent volgend jaar zomer een hotel in de Golfstaat Bahrein. Het hotel komt vlakbij de internationale luchthaven. Sligro opent maandag een nieuwe vestiging in Groningen. De zelfbedieningsgroothandel op het Fresh en Food Center is de 34e vestiging van Sligro in Nederland. In het Limburgse Landgraaf is een begin gemaakt met de bouw van een overdekte skibaan en de bijbehorende horecafaciliteiten.

De skibaan is onderdeel van SnowWorld, dat een paar jaar geleden in de polders bij Zoetermeer zijn eerste indoor sikhelling realiseerde. SnowWorld Landgraaf opent in februari open. Het Chogogo Resort op Curacao heeft van touroperator Hotelplan voor de derde achtereenvolgende keer de Hotelplan Quality Award gekregen. De Quality Award is een prijs die door gasten wordt gegeven. Chogogo is eigendom van de Nederlandse ondernemer Hans Schellevis.

Reageer op dit artikel