nieuws

Fruitlikeur

Horeca

Vanaf oktober start UTO Nederland met de uitlevering van de gerestylde Calumba. Dit is een frisse, exotische fruitlikeur met een alcoholpercentage van dertien procent. De fles onderging een ‘exotische metamorfose’. Tegelijkertijd ziet een nieuwe Calumbalikeur het licht: Sunberry. Deze is toegevoegd aan de smaakserie Passion en Tropical. Sunberry bevat een combinatie van zwarte bessen, frambozen […]

Vanaf oktober start UTO Nederland met de uitlevering van de gerestylde Calumba. Dit is een frisse, exotische fruitlikeur met een alcoholpercentage van dertien procent. De fles onderging een ‘exotische metamorfose’. Tegelijkertijd ziet een nieuwe Calumbalikeur het licht: Sunberry. Deze is toegevoegd aan de smaakserie Passion en Tropical. Sunberry bevat een combinatie van zwarte bessen, frambozen en bramen. Ook is een prijsverlaging doorgevoerd die volgens de leverancier mogelijk is dankzij de nieuwe receptuur van Calumba.
Voor informatie: UTO Nederland, Schiedam. Tel. (010) 409 10 00.

Reageer op dit artikel