nieuws

Groentehapjes

Horeca

Ardo, de Belgische fabrikant van diepgevroren groenten, presenteerde op de Anuga in Keulen (13 t/m 17 oktober) een gamma groentehapjes in een knapperig jasje. Deze Veggie Nuggets zijn er in drie variëteiten, elk met een uitgesproken smaak: Tuingroenten, Bloemkool met kaas en Salsa. In deze laatste zitten groene en rode pepers, tomaten, zoete maïs en […]

Ardo, de Belgische fabrikant van diepgevroren groenten, presenteerde op de Anuga in Keulen (13 t/m 17 oktober) een gamma groentehapjes in een knapperig jasje. Deze Veggie Nuggets zijn er in drie variëteiten, elk met een uitgesproken smaak: Tuingroenten, Bloemkool met kaas en Salsa. In deze laatste zitten groene en rode pepers, tomaten, zoete maïs en jalapenopepers. De Veggie Nuggets zijn geschikt als voorgerecht of als maaltijdcomponent bij het hoofdgerecht. Volgens Ardo zijn ze populair bij kinderen en eveneens geschikt voor vegetariërs. De verpakking is een doos van zes maal 1,5 kilo.

Nieuw is ook diepgevroren pasta in vijf soorten. De bevroren pasta kan in twee tot drie minuten opgewarmd worden in een pan of magnetron. Ontdooid kan de pasta direct worden toegevoegd aan gekoelde maaltijden of pastasalades. De pasta is een Italiaans product, gemaakt van 100 procent Durum tarwemeel. De variëteiten zijn: spirelli, farfalle, gnocchi, trulli en penne. Verpakking: vier keer 2 kilo.

Voor informatie: Ardo NV, Ardooie, België. Tel. (00) 32 51 31 06 21.

Reageer op dit artikel