nieuws

Horeca Journal nr. 9 2001

Horeca

Deze maand in Horeca Journal een interview met misschien wel de beroemdste kok van de wereld Alain Ducasse. Ed Vischschraper van het restaurant van de Bijenkort in Den Haag over het mysterie van de ingrediënten.

Alan Ducasse

Alan Ducasse: misschien wel de beroemste kok van de wereld en een voorbeeld en inspiratiebron voor velen. Onze eigen Alain Caron had in Parijs een interview met hem over zijn nieuwe 1000 pagina’s tellende kookbijbel waarin hij kennis wil overbrengen.

De Blaauwe Hoeve

Hoe het ook kan in de instelling. De Blaauwe Hoeve ver in het zuiden van Zeeland weet Koen van Raemdonck er een feest van te maken. Mét budget.

Ed Vischschraper bijna winnaar in Parijs

Hij was bijna winaar in Parijs met zijn broodje Tis Visch. Ed Vischschraper van het restaurant van de Bijenkort in Den Haag over het mysterie vande ingrediënten.

Reageer op dit artikel