nieuws

Met schil

Horeca

Spicy Jacket Wedges is de naam van een nieuw product van Aviko. Deze pikant gekruide aardappelpartjes hebben hun schil behouden. Een voordeel volgens de Steenderense firma is dat de partjes weinig inbakverlies hebben, namelijk 13 procent, vergeleken met de 30 procent van frites.` Bij bestelling van drie dozen Spicy Jacket Wedges (4 zakken à 2,5 […]

Spicy Jacket Wedges is de naam van een nieuw product van Aviko. Deze pikant gekruide aardappelpartjes hebben hun schil behouden. Een voordeel volgens de Steenderense firma is dat de partjes weinig inbakverlies hebben, namelijk 13 procent, vergeleken met de 30 procent van frites.`

Bij bestelling van drie dozen Spicy Jacket Wedges (4 zakken à 2,5 kg per doos) kan de klant een gratis promotiepakket aanvragen. Hierin zitten tafelkaartjes, een poster, bekers, borden, schaaltjes en bakjes. Zolang de voorraad strekt.

Voor informatie: Aviko, Steenderen. Tel. (0575) 45 87 28.

Reageer op dit artikel