nieuws

Mh nr. 42 2001 Champagne onder de 100 piek

Horeca

Nieuwe leden van het samenwerkingsverband van restaurants Relais du Centre – vijf nieuwe bedrijven sloten zich aan en twee aangesloten bedrijven kregen een nieuwe eigenaar – heffen het glas champagne.

Niet zomaar champagne want de club heeft besloten om een champagne onder de ƒ100 per fles op de kaart te zetten. Relais du Centre vond de prijzen voor hoogwaardige champagne een beetje te gek worden. Nu kunnen de gasten voor ƒ15,50 per glas terecht. Gekozen is voor de premier Cru Nicolas Feuillate. Relais du Centre kwam begin deze week bijeen in restaurant L’Oasis de La Digue in Hoorn waar het nieuwe jaarmagazine De Smaak van Relais werd gepresenteerd en ook een ‘smaakcheque’ die de dinercheque van Relais du Centre-leden vervangt. De club telt momenteel 29 leden.

Reageer op dit artikel