nieuws

Misset Horeca nr. 40 2001

Horeca

Deze week in Misset Horeca een verhaal over The Bulldog; het ‘cannasbishoreca’ imperium. Verder een artikel over de vegetarische dis die door de herfst wordt aangewakkerd. En een verhaal over de wens van Café Americain om trendy publiek terug te krijgen.

Bulldog

Jonge agenten oefenen er hun eerste inval, aldus eigenaar Henk van The Bulldog

Café Americain wil trendy publiek terug

Het café trok ooit de beau monde van Amsterdam. Maar schrijvers als Harry Mulisch maakten plaats voor lezers die in anderhalf uur en twee kopjes koffie hun krant doorplozen. Met een pittige verjongingskuur wil Café Americain oude tijden doen herleven.

Herfst brengt smaak in vegetarische keuken

Knollen, kolen en vooral paddestoelen bieden meer dan voldoende mogelijkheden voor een heerlijke vegetarische dis. Garry de Boer, culinair adviseur bij Hanos: ‘Als je je vegetarisch wilt uitleven en je komt er in dit seizoen niet uit, dan moet je je afvragen of je het wel goed doet.’

Rondje thee: los verdringt zakje

Velen behandelen het als bruin water, maar achter thee gaat een hele wereld schuil. Of je het nou per se van Spa blauw moet zetten is de vraag, maar de consument schuift al wel op van een gewoon zakje naar losse thee. De horeca laat soms een eigen huisthee samenstellen door een echte melangeur.

Reageer op dit artikel