nieuws

Misset Horeca nr. 42 2001

Horeca

Deze week in Misset Horeca een artikel over de investeringen van attractiepark De Efteling. Verder enkele interessante lunchgerechten met kaas als hoofdingrediënt. En welke wijn serveer je bij het herfstige gerecht haas?

Het sprookje is nog lang niet uit

Attractiepark De Efteling investeert miljoenen in de bouw van restaurants, theaters en gelegenheid voor 3500 bedden. Met behoud van de ‘Hollandse gezelligheid in sprookjessfeer’ streeft de directie ernaar het hele jaar open te gaan. Een gesprek met Efteling-directeur Ronald van der Zijl.

Goede cijfers en toch twijfel

De cijfers van café De Boemel laten een mooi stijgende lijn zien. In dit laatste deel van de vijfdelige serie De Balans over het reilen en zeilen van het Enschedese café spreekt eigenaresse Hilde van der Stoel echter haar twijfel uit. En hoe staat het met haar plannen voor het bovenzaaltje?

Kaaslunches

Het klinkt leuker om te zeggen dat je naar ‘de notaris’ gaat in plaats van naar het café. Dat vindt Hans Bezembinder runt samen met zijn halfbroer Jan Obdam een grand café annex restaurant De Notaris. Drie lunchgerechten van zijn hand met kaas als hoofdingrediënt.

Haas en wijn, een krachtig koppel

Haas prijkt in veel Nederlandse restaurants op de wildkaart. Welke wijn serveer je bij dit herfstige gerecht? Het vijfkoppige panel van Misset Horeca proefde twaalf rode wijnen. Door de sterke smaak van de haas gaan de kruidige en krachtige wijnen goed samen met het wild.

Reageer op dit artikel