nieuws

Moreu voorzitter Holland Hotels

Horeca

John Moreu (57), jarenlang het gezicht van The Amsterdam Tourist Board, wordt met ingang van 1 januari 2002 de nieuwe voorzitter van het samenwerkingsverband Holland Hotels.

Hij volgt Renée Staal op die in 1992 aan de wieg stond van de Stichting Familiehotels, dat later fuseerde met Holland Hotels. Bij het samenwerkingsverband zijn iets meer dan honderd hotels in de een-, twee- en driesterrencategorie aangesloten.

Holland Hotels lanceerde enkele weken geleden een ambitieus plan, waarvan de nieuwe betaalde voorzitter deel uitmaakt. Moreu krijgt tot taak de organisatie verder te professionaliseren. Het voorzitterschap zal voorlopig twee dagen per maand opeisen. Moreu is verder actief als marketing- en communicatieadviseur en als docent toerisme op de Hotelschool Den Haag.

Reageer op dit artikel