nieuws

Okura besteedde fl. 2,5 mln aan lobby

Horeca

Hotel Okura in Amsterdam besteedde 2,5 miljoen gulden aan de renovatie van de lobby. Dankzij kroonluchters van Venetiaans glas, een kersenhouten trap en lichte natuursteen heeft de lobby grandeur gekregen, meldt de directie van Okura.

Het hart van het hotel was sinds de opening in 1971 niet van gezicht veranderd. De Japanse details pasten niet meer bij de internationale uitstraling in de rest van het hotel. De ingreep is onderdeel van een grootschalige opknapbeurt. Sinds 1995 is in totaal vijftig miljoen gulden geïnvesteerd in de bouw van de executive Health Club, de bouw van de nieuwe Grand Ballroom en de vernieuwing van de zalen en 370 kamers en suites. De hele operatie is nodig, wil het hotel z’n vijf sterren voor de toekomst veilig stellen.

Reageer op dit artikel