nieuws

Partyschepen boeken via internet

Horeca

Samenwerking tussen een partycateraar, een eigenaar van partyschepen, een webbouwer en een boekingskantoor heeft geleid tot FeestjeOpHetWater.nl, een internetboekingskantoor voor partyschepen. Johan van der Linde, partycateraar uit Oude Tonge in Zeeland, is een van de initiatiefnemers van dit samenwerkingsverband.

‘Door samen te werken in deze markt slaan we veel spijkers op hun kop. De inkoop kan veel goedkoper en de reclamekosten zijn beduidend lager. Bovendien hebben we veel minder overheadkosten, want we kunnen veel zaken bundelen. En natuurlijk zijn we beter bereikbaar en hoeven we door de hoeveelheid schepen die we verhuren geen ‘nee’ te verkopen, aldus een van de partners in het blad Innovisie. De markt voor de verhuur van partyschepen met alles erop en eraan groeit nog steeds volgens de initiatiefnemers. En er zijn ook plannen om met passagiersschepen te gaan varen want ook dat schijnt een groeimarkt te zijn.

Reageer op dit artikel