nieuws

Pittige snack

Horeca

Oranjefan Johan Vlemmix heeft iets nieuws bedacht. Na het zingen van de hit ‘Maximá wordt koningin’ en het openen van een Maximá-supermarkt, vestigt Vlemmix nu de aandacht op een nieuwe snack, genaamd Maximá. In samenwerking met Sydney Zweers van Ad van Geloven heeft de oranjefan deze snack ontwikkeld en gezamenlijk zullen zij hem landelijk promoten. […]

Oranjefan Johan Vlemmix heeft iets nieuws bedacht. Na het zingen van de hit ‘Maximá wordt koningin’ en het openen van een Maximá-supermarkt, vestigt Vlemmix nu de aandacht op een nieuwe snack, genaamd Maximá. In samenwerking met Sydney Zweers van Ad van Geloven heeft de oranjefan deze snack ontwikkeld en gezamenlijk zullen zij hem landelijk promoten. De Food & Facility Fair van Deli XL had op 18 september de primeur.

Maximá is een royale kipsnack, pittig gekruid, oranje gepaneerd en heeft de vorm van een kroontje. ‘Zuid-Amerikaanse kruiden zijn erin verwerkt. Pittig dus, want Maximá is een pittige tante’, aldus Vlemmix op de beurs in Apeldoorn. De oranje snack is oven- en frituurgeschikt, weegt 90 gram en is per 24 stuks verpakt. Wie drie dozen Maximá bestelt, krijgt er één doos gratis bij. Johan Vlemmix zal de lekkernij ook op de Horeca Vakbeurs Brabant in de schijnwerpers zetten.Voor informatie: Ad van Geloven, Tilburg. Tel. (013) 464 06 80.

Reageer op dit artikel