nieuws

Porthuizen

Horeca

De Symington Port familie heeft haar twee porthuizen Warre en Dow naast Quinta do Vesuvio op de Nederlandse markt in handen gegeven van Oud Reuchlin & Boelen. De importeur zegt met deze drie porthuizen een antwoord op iedere portvraag in Nederland te hebben. Dow, Warre en Quinta do Vesuvio zijn drie geheel onafhankelijke ondernemingen, met […]

De Symington Port familie heeft haar twee porthuizen Warre en Dow naast Quinta do Vesuvio op de Nederlandse markt in handen gegeven van Oud Reuchlin & Boelen. De importeur zegt met deze drie porthuizen een antwoord op iedere portvraag in Nederland te hebben. Dow, Warre en Quinta do Vesuvio zijn drie geheel onafhankelijke ondernemingen, met elk hun eigen wijngaarden, vinificatie, voorraden en stijl.

Alledrie hebben een lange geschiedenis: die van Vesuvio gaat terug tot 1565, Warre tot 1670 en Dow tot 1798. Bij internationale wijnproefcompetities wisselen de drie porthuizen elkaar af bij het behalen van onderscheidingen en prijzen. Warre’s nieuwste aanwinsten, Otima 10 years old tawny en Dow’s Late Bottled Vintage zullen beide speciale aandacht krijgen in de topgastronomie. Dow’s 10 years old, beide series vintage ports en de drie Quinta’s krijgen die positie bij de wijnspeciaalzaak.

Voor informatie: Oud Reuchlin & Boelen, Zoetermeer. Tel. (079) 330 52 81.

Reageer op dit artikel