nieuws

Saus

Horeca

Remia introduceert een nieuwe verpakkingslijn voor het assortiment sauzen in sachets. Vijf populaire sauzen zijn nu verkrijgbaar in displaydozen voor een professionele presentatie. De Whisky Cocktailsaus en Knoflooksaus zijn bereid volgens een nieuwe receptuur. Deze zijn verkrijgbaar in bag-in-box voor de SausKit dispenser, in een 1 liter pot of in een 2,5 liter emmer.Een nieuw […]

Remia introduceert een nieuwe verpakkingslijn voor het assortiment sauzen in sachets. Vijf populaire sauzen zijn nu verkrijgbaar in displaydozen voor een professionele presentatie. De Whisky Cocktailsaus en Knoflooksaus zijn bereid volgens een nieuwe receptuur. Deze zijn verkrijgbaar in bag-in-box voor de SausKit dispenser, in een 1 liter pot of in een 2,5 liter emmer.Een nieuw product van Remia is tevens de kant-en-klare Satésaus in hersluitbare bag-in-box.

Voor informatie: Remia, den Dolder. Tel. (030) 229 78 98.

Reageer op dit artikel