nieuws

Snelle koffie

Horeca

De Cafitesse 50 en 2000 zijn twee nieuwe automaten van Douwe Egberts Coffee Systems. Een Cafitesse zet binnen negen seconden een kopje koffie en binnen een minuut een hele kan. De 50 is geschikt voor ruimtes waar maximaal twaalf mensen koffie drinken. Het is een compacte automaat, die gemakkelijk te installeren is. Dat komt omdat […]

De Cafitesse 50 en 2000 zijn twee nieuwe automaten van Douwe Egberts Coffee Systems. Een Cafitesse zet binnen negen seconden een kopje koffie en binnen een minuut een hele kan. De 50 is geschikt voor ruimtes waar maximaal twaalf mensen koffie drinken. Het is een compacte automaat, die gemakkelijk te installeren is. Dat komt omdat hij geen vaste wateraansluiting heeft.

Dankzij z’n grotere capaciteit is de 2000 geschikt voor drukker bezochte gelegenheden. 160 kopjes koffie zet het apparaat per uur. Een ander verschil met de Cafitesse 50 is dat hij wel een wateraansluiting heeft en een ruimere keuze biedt: koffie, espresso, cappuccino, café au lait, Wiener melange, choco-café, choco de luxe en heet water.
Voor informatie: Douwe Egberts Coffee Systems, Utrecht. Tel. (0800) 05 89.

Reageer op dit artikel