nieuws

Sterkenburg naar groothandel Deli XL

Horeca

Formulemanager Gerard Sterkenburg heeft Fast Food Concepts per 1 oktober verlaten. Na drie jaar kiest hij voor groothandel Deli XL, waar hij de functie van hoofd marketing en communicatie gaat vervullen.

Sterkenburg neemt met een goed gevoel afscheid van Fast Food Concepts. ‘De formule en de organisatie is een stuk professioneler geworden’, vertelt hij. ‘Al ben je natuurlijk nooit klaar. Het is goed om mijn taken nu over te dragen aan nieuwe mensen’

Het takenpakket van Sterkenburg wordt verdeeld over drie personen. Directeur Antonio Stroes neemt een deel van de taken waar. Hans Verweij gaat als franchise fieldmanager zorgen voor groei. Taco Janssen (voormalig vestigingsdirecteur McDonald’s Duiven) wordt formulemanager van de Vork-vestigingen

Reageer op dit artikel