nieuws

Vegetarische broodsnacks

Horeca

Aan het diepvries Banquet-d’Or-assortiment van Vandemoortele zijn drie vegetarische broodsnacks toegevoegd: Mexicaans broodje, champignonbroodje en ciabatta pomodoro. Het Mexicaanse broodje is pittig gekruid met een vulling van maïs, bonen, vleesvervanger en kruiden. Het champignonbroodje heeft een vulling van champignons, sojablokjes en zure room. De voorgebakken ciabatta pomodoro heeft een zuiders aroma door toevoeging van zongedroogde […]

Aan het diepvries Banquet-d’Or-assortiment van Vandemoortele zijn drie vegetarische broodsnacks toegevoegd: Mexicaans broodje, champignonbroodje en ciabatta pomodoro. Het Mexicaanse broodje is pittig gekruid met een vulling van maïs, bonen, vleesvervanger en kruiden. Het champignonbroodje heeft een vulling van champignons, sojablokjes en zure room. De voorgebakken ciabatta pomodoro heeft een zuiders aroma door toevoeging van zongedroogde tomaten en basilicum.

Afhankelijk van het type oven bedraagt de baktijd 20 à 25 minuten. Deze hartige snacks zijn verkrijgbaar in dozen van zes kilogram van 60 stuks. Het product uit de vriezer even laten ontdooien en dan afbakken. De ciabatta (270 gram) is verkrijgbaar dozen van 4,06 kilogram, waarin 15 stuks. De 90 gram variant zit in dozen van 2,7 kilogram van 30 stuks inhoud. Heeft u interesse, bel dan naar Vandemoortele in Roosendaal (0165) 52 37 50.

Reageer op dit artikel