nieuws

Vers houden

Horeca

Lucas H.P. Design introduceert de Foodcool. Een acryl kunststof product, dat voedingswaren geruime tijd koel houdt (tot 7º C) en ingezet kan worden bij het ontbijt, de lunch of buffetten.Het systeem is vervaardigd uit acryl kunststof.en het bevat een koelelement dat, geplaatst in een bak, urenlang koelte doorgeeft aan een daarop geplaatste schaal. Het geheel […]

Lucas H.P. Design introduceert de Foodcool. Een acryl kunststof product, dat voedingswaren geruime tijd koel houdt (tot 7º C) en ingezet kan worden bij het ontbijt, de lunch of buffetten.Het systeem is vervaardigd uit acryl kunststof.en het bevat een koelelement dat, geplaatst in een bak, urenlang koelte doorgeeft aan een daarop geplaatste schaal. Het geheel wordt gecompleteerd met een stolp met deksel.

Zonder koelelement is de Foodcool ook geschikt voor het langer vers houden van bijvoorbeeld broodwaren. Het standaardformaat is 1/1 gastronorm. Afwijkende maten en kleuren zijn bespreekbaar.De Foodcool beleeft zijn primeur tijdens de Horeca Vakbeurs Brabant, die van 29 oktober t/m 1 november in Rosmalen gehouden wordt. Tevens is het artikel genomineerd als innovatief concept voor de Catering Magazine Award 2001 van Elsevier bedrijfsinformatie. De bekendmaking daarvan is op 24 november in het politiebureau van Tilburg.

Voor informatie: Lucas H.P. Design, Klundert. Tel. (0168) 40 33 72.

Reageer op dit artikel