nieuws

Amerikaanse snackspecialiteiten

Horeca

Fritesfabrikant Lamb Weston/Meijer viert zijn tienjarig jubileum. Dit gaat gepaard met de introductie van vier nieuwe producten voor de cafetaria. Zoals stealth crisscuts. ‘Deze frites nemen meer ruimte in beslag dan gewone frites, een bord is rijker gevuld met minder gewicht’, aldus de producent. Nieuw in de range van American specialties zijn de mild curry […]

Fritesfabrikant Lamb Weston/Meijer viert zijn tienjarig jubileum. Dit gaat gepaard met de introductie van vier nieuwe producten voor de cafetaria. Zoals stealth crisscuts. ‘Deze frites nemen meer ruimte in beslag dan gewone frites, een bord is rijker gevuld met minder gewicht’, aldus de producent.

Nieuw in de range van American specialties zijn de mild curry fries; frites met een milde curry smaak. Seasoned wavelength is een krokante frites in een andere vorm met een laagje kruidenmelange. Deze nieuwe soorten frites zijn voorzien van een transparante, onzichtbare coating van aardappelzetmeel. Daardoor blijft de warmte en knapperigheid bewaard, aldus Lamb.Crispy onion rings zijn gemaakt van gesneden uien en zijn lekker als snack.Als bijgerecht bieden deze producten meer variatie in uw snackmenu’s of broodjes. Ze zijn zowel in de friteuse als in de oven te bereiden.
Informatie: Lamb Weston/Meijer, Kruiningen, tel. (0113) 39 49 55 of info@lambweston-nl.com

Reageer op dit artikel