nieuws

‘Beleefconcepten’ bij Party Perfect

Horeca

Party Perfect is een organisatie die zich bezighoudt met de ontwikkeling, begeleiding en uitvoering van bijzondere ‘beleefconcepten’ voor de feest- en evenementenmarkt.

Een voorbeeld van zo’n beleefconcept is het raadselspel. Een interactief spel waarin teamwork en creatief denken centraal staan. Goed te gebruiken voor bedrijfsevenementen als trainingen, workshops, motivatie- en teambuildingprogramma’s. Het spel kan op vrijwel iedere locatie worden gespeeld. Decor, verlichting, geluid en professionele spelleiding zijn inbegrepen. Het doel van het spel is om een spreuk te vinden in een letterraadsel. De tegen elkaar spelende teams moeten eerst de letters verdienen door twaalf raadsels op te lossen. Als het niet lukt om een raadsel op te lossen, kunnen de deelnemers aanwijzingen kopen.

De spreuk kan een tekst zijn die verband houdt met het type evenement en de doelstelling. Andere spelen van Party Plan, speciaal voor de party- en evenementenmarkt, zijn onder meer bierpulglijden, jeu de boules, Kokosnootbowlen en armworstelen. Party Plan kan bovendien optreden als gastheer-entertainer en verzorgt tevens buffetdecoraties (keus uit meer dan 15 thema’s).
Voor informatie en boekingen: Party Perfect, Touwslagerij 11, 1185 ZP Amstelveen. Tel. (020) 643 03 93. E-mail: info@partyperfect.nl. Internet: www.partyperfect.nl

Reageer op dit artikel