nieuws

Diner voor twee

Horeca

In september is Lotus gestart met de smakelijke promotie van Lotus Keukenpapier met Vochtvangers. Consumenten die drie actiezegels van de actieverpakkingen van Lotus Keukenpapier met Vochtvangers (wit of Decor) opsturen, ontvangen de Lotus Dinner Card. Hiermee kan men gaan dineren met twee personen voor de prijs van één. De lotus Dinner Card is bruikbaar bij […]

In september is Lotus gestart met de smakelijke promotie van Lotus Keukenpapier met Vochtvangers. Consumenten die drie actiezegels van de actieverpakkingen van Lotus Keukenpapier met Vochtvangers (wit of Decor) opsturen, ontvangen de Lotus Dinner Card. Hiermee kan men gaan dineren met twee personen voor de prijs van één. De lotus Dinner Card is bruikbaar bij 60 speciaal geselecteerde restaurants door heel Nederaland en is geldig tot en met 31 januari 2002. Deze, door Free for One ontwikkelde, actie loopt nog in de maanden oktober en november, of zolang de voorraad strekt.
Informatie: Free for One, Driebergen, tel (0343) 52 00 76 of www.freeforone.nl.

Reageer op dit artikel