nieuws

Energiebier

Horeca

De Belgische bierbrouwerij De Troch stort zich op de markt van energiedrankjes. Het allereerste energiebier B12 is gemaakt op basis van het authentieke Lambiek. Verder zijn ingrediënten gebruikt als suiker, citroenzuur, vitamine B2, B6, B12, een banaanconcentraat en guaranafruitextract.B12 heeft een blond-bruine kleur, zit in een doorzichtig flesje van 25 cl met een rode kroonkurk. […]

De Belgische bierbrouwerij De Troch stort zich op de markt van energiedrankjes. Het allereerste energiebier B12 is gemaakt op basis van het authentieke Lambiek. Verder zijn ingrediënten gebruikt als suiker, citroenzuur, vitamine B2, B6, B12, een banaanconcentraat en guaranafruitextract.B12 heeft een blond-bruine kleur, zit in een doorzichtig flesje van 25 cl met een rode kroonkurk. Het alcoholgehalte ligt tussen de 1,5 à 2,5 procent. Het energiebier is nog niet in Nederland verkrijgbaar.
Voor informatie: De Troch, Terna, België. Tel. (0032) 25 82 10 27.

Reageer op dit artikel