nieuws

Glanzend

Horeca

Pimm Euro Spray is een nieuw product voor het schoonmaakwerk in de horeca en grootkeuken. Deze schuurmiddelvrije spray heeft door zijn samenstelling een sterk ontvettende werking op met name roestvrijstaal. Het middel is echter ook te gebruiken op metaal, gelamineerd plastic, keramische tegels en geëmailleerde oppervlakken.Pimm Euro Spray zorgt voor een glanzend oppervlak. Het middel […]

Pimm Euro Spray is een nieuw product voor het schoonmaakwerk in de horeca en grootkeuken. Deze schuurmiddelvrije spray heeft door zijn samenstelling een sterk ontvettende werking op met name roestvrijstaal.

Het middel is echter ook te gebruiken op metaal, gelamineerd plastic, keramische tegels en geëmailleerde oppervlakken.Pimm Euro Spray zorgt voor een glanzend oppervlak. Het middel zit in een spuitbus en wordt geleverd door Pimm Euro Best. Pimm is de afkorting van Partner in Making Meals.
Voor informatie: Pimm Euro Best, Wirdum. Tel. (058) 255 22 33.

Reageer op dit artikel