nieuws

Guest supplies

Horeca

King Nederland, leverancier van non-foodproducten, begeeft zich sinds twee jaar op het terrein van de guestsupplies. Twee nieuwe lijnen zijn Travel Care en Le Corbu.Travel Care bestaat uit zeepjes in diverse formaten en verpakkingen, badschuim, shampoo en douchekapjes. Le Corbu onderscheidt zich door het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Voorbeelden zijn een verfrissingsdoekje met pompelmoes of […]

King Nederland, leverancier van non-foodproducten, begeeft zich sinds twee jaar op het terrein van de guestsupplies. Twee nieuwe lijnen zijn Travel Care en Le Corbu.Travel Care bestaat uit zeepjes in diverse formaten en verpakkingen, badschuim, shampoo en douchekapjes. Le Corbu onderscheidt zich door het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Voorbeelden zijn een verfrissingsdoekje met pompelmoes of shampoo met zeewierextract. De producten zitten in een zilverkleurige verpakking, gecombineerd met natuurtinten.

Voor informatie: King Nederland, Tiel. Tel. (0344) 67 36 73.

Reageer op dit artikel