nieuws

Horecava Award voor innovatieve producten.

Horeca

De wedstrijd om de Horecava Innovation Award wordt voor de tweede keer gehouden. De prijs is bestemd voor het meest innovatieve product of de meest vernieuwende dienst voor de horeca en cateringsector.

De winnaar wordt op de eerste beursdag, maandag 7 januari 2002, bekendgemaakt.De tweede editie van de wedstrijd kent vier categorieën: Food & Beverage, Interior & Design, Equipment en als nieuwe categorie Services (diensten). Fabrikanten, leveranciers en importeurs kunnen met hun dit jaar nieuw verschenen producten of diensten meedingen naar de prijs. De inzendingen worden beoordeeld op hun innovatieve karakter. Dit kan betekenen dat producten of diensten leiden tot efficiënter, veiliger of makkelijker werken. Ofwel dat ze een kostenbesparing dan wel marge- of kwaliteitsverhoging opleveren.

Een onafhankelijke jury wijst per categorie drie genomineerden aan. Uit de vier categoriewinnaars kiest de jury de algemene winnaar. Volgens de organisatie ontvangt de winnaar naast de Horeca Innovation Award (een kunstwerk) veel publiciteit in en buiten de branche. De genomineerde producten worden op de horecavakbeurs gedurende vier dagen gepresenteerd. Bovendien ontvangen alle genomineerden een oorkonde. Inschrijving voor de wedstrijd staat ook open voor bedrijven die niet aan de Horecava deelnemen. Inzendingen voor de Award dienen uiterlijk 24 november bij de organisatie (RAI) binnen te zijn.

Reageer op dit artikel