nieuws

Importeurschap Taylor naar Interfastfood

Horeca

Het bedrijf Interfastfood Rotterdam heeft het importeurschap van Taylor ijsmachines overgenomen van failliete bedrijf Engelen-Heere, leverancier van horeca-apparatuur. Ook de complete servicedienst van Engelen-Heere is overgenomen.

Interfastfood Rotterdam verkoopt al jaren de ijsmachines van Taylor. ‘Alleen liep het toen via Engelen-Heere. Nu hebben zijn wij de enige importeur en distributeur van Taylor ijsmachines in Nederland’, meldt directeur Nico van Leeuwen. ‘Het is wereldwijd de nummer één. Alle grote fastfoodketens werken met ijsmachines van Taylor.’ Door de overname van de servicedienst heeft Interfastfood Rotterdam de vereiste vakkennis in huis gehaald. De negen personeelsleden worden ondergebracht in een aparte onderneming: Interfastfood Service.

Reageer op dit artikel