nieuws

Klik

Horeca

Wine Saver Concerto is een variant op de bekende Wine Saver. De Concerto heeft een nieuw design en twee nieuwe patenten. Het meest in het oor springende verschil is de klik. Een speciaal ontwikkelde vacuümindicator maakt een klikgeluid zodra het optimale vacuüm in de fles is bereikt. Het gecreëerde vacuüm voorkomt oxidatie van de wijn, […]

Klik

Wine Saver Concerto is een variant op de bekende Wine Saver. De Concerto heeft een nieuw design en twee nieuwe patenten. Het meest in het oor springende verschil is de klik. Een speciaal ontwikkelde vacuümindicator maakt een klikgeluid zodra het optimale vacuüm in de fles is bereikt. Het gecreëerde vacuüm voorkomt oxidatie van de wijn, zodat smaak en geur behouden blijven. Het artikel kost f 29,80. De huidige Wine Saver blijft gewoon leverbaar in het assortiment van Vacu Vin.
Voor informatie: Vacu Vin, Delft. Tel. (015) 262 69 26.

Reageer op dit artikel