nieuws

Malt whisky

Horeca

Opvallend in het kerstassortiment van Delimas is de glazen wereldbol op houten voet. De bol is gevuld met een Schotse malt whisky. van acht jaar oud, uit Speyside. Deze regio is bekend om zijn whisky die wat minder zoet en minder robuust is. De smaak zou voller zijn dan malt whiskies van andere regio’s. De […]

Opvallend in het kerstassortiment van Delimas is de glazen wereldbol op houten voet. De bol is gevuld met een Schotse malt whisky. van acht jaar oud, uit Speyside. Deze regio is bekend om zijn whisky die wat minder zoet en minder robuust is. De smaak zou voller zijn dan malt whiskies van andere regio’s. De inhoud van de whiskybol is 35 cl. De adviesverkoopprijs is ƒ77,50 per stuk. Behalve relatiegeschenk ook een item voor hotelwinkeltjes.
Voor informatie: Delimas, Rotterdam. Tel. (010) 262 43 75.

Reageer op dit artikel