nieuws

Meester in decoraties

Horeca

Niets is zo bepalend voor het welslagen van een feest of evenement als de juiste sfeer. Sfeer kun je maken met decors en allerlei attributen die sfeer oproepen. Arnoud Genefaas van The Decoration Factory in Breda is daar een meester in.

Decoratieverzorging is zijn vak. Hij levert decoraties en attributen veelal uit voorraad of hij maakt ze op maat. Groenvoorziening, stoffering, decorbouw, decoratieschilderwerk, requisietenbouw en interieurontwerp zijn bij The Decoration Factory in goede handen. Op vrijwel iedere locatie (veelal horecaprojecten) slaagt het bedrijf erin de gewenste sfeer te creëren, bijvoorbeeld met een levensecht kerstdecor (tijdig reserveren!) of een complete Engelse pub.

Daarnaast verzorgt The Decoration Factory het plaatsen van een nostalgische draaimolen, springkussens, een haringkar of een ijscokar en andere attracties, het uitdelen van suikerspinnen of popcorn. Partytent, toiletwagen, podium en licht en geluid worden desgewenst ook verzorgd.Alle decors worden zelf gebouwd in een eigen timmerwerkplaats en schildersatelier. ‘Wat ik in mijn kop heb, maak ik met mijn handen’, aldus Arnold Genefaas. ‘Het maakt niet uit om welk materiaal het gaat; hout, metaal, schilderwerk… Als een opdrachtgever mij het vertrouwen geeft, kan hij mij het best gewoon mijn gang laten gaan.’

Voor informatie en reservering: The Decoration Factory, Arnoud Genefaas, Postbus 7102, 4800 GC Breda. Tel/fax: (076) 542 74 87. Email: thedecorationfactory@hetnet.nl. Internet: www.thedecorationfactory.nl.

Reageer op dit artikel