nieuws

Mobiele koeler

Horeca

Cool Events, een bedrijf dat begin dit jaar werd opgericht, legt zich toe op de ontwikkeling en bouw van mobiele koelsystemen voor horeca- en cateringbedrijven, drankenhandels en slijterijen. De mobiele koeler valt qua afmeting tussen een koelkast en koelcel.‘De kast is dusdanig geïsoleerd, dat de kwaliteit van de producten is gewaarborgd’, zegt Ger van Gerven, […]

Cool Events, een bedrijf dat begin dit jaar werd opgericht, legt zich toe op de ontwikkeling en bouw van mobiele koelsystemen voor horeca- en cateringbedrijven, drankenhandels en slijterijen. De mobiele koeler valt qua afmeting tussen een koelkast en koelcel.‘De kast is dusdanig geïsoleerd, dat de kwaliteit van de producten is gewaarborgd’, zegt Ger van Gerven, directeur van Cool Events. De kast is voorzien van een slot, zodat hij afgesloten kan worden weggezet. Om een idee van de inhoud te geven: zonder problemen kunnen er zo’n 30 kratten bier in geplaatst worden.

De unit is voorzien van twee wielen en twee poten, of van twee vaste en twee zwenkwielen; verplaatsen gaat handig met een liftkar. De afmetingen zijn zo gekozen dat de mobiele koeler gemakkelijk door een deur van 80 cm breed naar binnen kan worden gereden. Hij past nagenoeg in iedere lift. De machine wordt gevoed met 220 volt en heeft een aansluitsnoer van circa vier meter, dat los wordt meegeleverd. Tot slot is de kast, zoals Cool Events het noemt, vandaalbestendig. Dat houdt in dat het technische gedeelte van de koeling totaal is weggewerkt.
Voor informatie: Cool Events, Valkenswaard. Tel. (040) 207 62 13.

Reageer op dit artikel