nieuws

Shooters

Horeca

American Bar Suppliers (ABS) heeft de exclusieve verkooprechten gekregen van Norm’s, een Canadese drankenproducent die kant-en-klare shootermixen in flessen van 1,14 liter verkoopt. Er zijn vier smaken: Norm’s Sour Plus, Norm’s Sour Power, Norm’s Sour Blues en Norm’s Sour Granny’s (15 procent alcohol). Nieuw zijn ook de reageerbuisjes in de neonkleuren groen, geel, oranje en […]

American Bar Suppliers (ABS) heeft de exclusieve verkooprechten gekregen van Norm’s, een Canadese drankenproducent die kant-en-klare shootermixen in flessen van 1,14 liter verkoopt. Er zijn vier smaken: Norm’s Sour Plus, Norm’s Sour Power, Norm’s Sour Blues en Norm’s Sour Granny’s (15 procent alcohol). Nieuw zijn ook de reageerbuisjes in de neonkleuren groen, geel, oranje en paars. Ze kunnen leeg of gevuld met een drankje gekocht worden. De inhoud is 2 cl en ze zijn per 500 stuks verpakt.

Voor informatie: American Bar Suppliers, Vlaardingen. Tel. (010) 435 75 88.

Reageer op dit artikel