nieuws

Snackkoerier nr. 22 2001

Horeca

Deze week in Snackkoerier:
– Fastfood ondernemers voelen zich afgescheept
– Respons op site Eetplaza.nl teleurstellend
– Subway: luxe sandwiches in sober interieur
– Broodje met gat wint terrein
– Fastfoodnieuws van de vakbeurs Rosmalen.

Fastfoodondernemers voelen zich afgescheept

Ten gevolge van de afsluiting van een nabijgelegen spoorwegovergang is Bestaria De Slank in Enschede sinds medio augustus slecht bereikbaar. De uitbaters Conny en Sjonnie boksem voelen zich zwaar gedupeerd.

Respons op site Eetplaza.nl teleurstellenc

De eind vorig jaar geintroduceerde bestelsite voor cafetaria’s Eetplaza.nl heeft niet het succes gebracht wat ervan werd verwacht. Dat zegt voorzitter Johan van der Weerd van KHN sector Fastfood- en IJsbedrijven.

Subway: luxe sandwiches in een sober interieur

Puijn Hsieh opende op 12 september zijn Subway-sandwichrestaurant. Hij is daarmee de vierde ondernemer in Nederland die met de Amerikaanse franchiseformule in zee gaat. Het fastfoodbedrijf is gevestigd in het nieuwe gebouwde winkelcentrum Statenplein in Dordrecht.

Broodje met gat wint terrein

In Amerika is de bagel al jaar en dag ongekend populair. In Nederland is dit broodje langzaam maar zeker in opkomst. Gusta Jasper en haar partner Mark Bennink doen hard hun best om het bekendje broodje, dat op een donut lijkt, te promoten. Dat doen ze meht hun ontbijt- en lunchcafé Bagels & Zo.

Fastfoodnieuws op vakbeurs Rosmalen

Ook dit jaar was er veel te zien en te proeven voor eigenaren en personeel van cafetaria’s op de horeca Vakbeurs Branbant in het Autotron te Rosmalen. In Snackkoerier een overzicht van nieuwe producten.

Reageer op dit artikel