nieuws

Snelle shoarma

Horeca

Nieuw in het Enkco-assortiment zijn de shoarmareepjes à la minute. Deze gekruide vleesreepjes zijn diepgevroren verkrijgbaar in een transparante portieverpakking. Omdat de portieverpakking exact de benodigde voorgebakken shoarmareepjes bevat, kunnen cafetariahouders sneller een portie shoarma uitserveren. Verpakt in dozen van 15 zakjes à 150 gram.Informatie: Culifrost, Holten, (0548) 37 37 37 of www.culifrost.com

Nieuw in het Enkco-assortiment zijn de shoarmareepjes à la minute. Deze gekruide vleesreepjes zijn diepgevroren verkrijgbaar in een transparante portieverpakking. Omdat de portieverpakking exact de benodigde voorgebakken shoarmareepjes bevat, kunnen cafetariahouders sneller een portie shoarma uitserveren. Verpakt in dozen van 15 zakjes à 150 gram.
Informatie: Culifrost, Holten, (0548) 37 37 37 of www.culifrost.com

Reageer op dit artikel