nieuws

Temperatuur meten

Horeca

In het kader van de HACCP moeten horecabedrijven regelmatig de temperatuur van hun koelinstallaties registreren. Mulder-Hardenberg, importeur van elektronica, komt nu met een eenvoudig te bedienen datalogger. Dit apparaatje, ter grootte van een luciferdoosje, meet op door de ondernemer ingestelde tijden o.a. de temperatuur van de koelinrichting, om die vervolgens na de meetsessie uit te […]

In het kader van de HACCP moeten horecabedrijven regelmatig de temperatuur van hun koelinstallaties registreren. Mulder-Hardenberg, importeur van elektronica, komt nu met een eenvoudig te bedienen datalogger. Dit apparaatje, ter grootte van een luciferdoosje, meet op door de ondernemer ingestelde tijden o.a. de temperatuur van de koelinrichting, om die vervolgens na de meetsessie uit te lezen en op papier af te drukken. De meetinterval is instelbaar tussen een halve seconde en negen uur en de meetperiode tussen een uur en enkele jaren. De prijs is ƒ175,- excl. BTW.

Voor informatie: Mulder-Hardenberg, Haarlem. Tel. (023) 531 91 84.

Reageer op dit artikel