nieuws

Toffee

Horeca

Dooley’s is een nieuwe toffeelikeur met een alcoholgehalte van 17 procent. Dit product van De Monnik Dranken smaakt echt naar toffees en de kleur is lichtbruin. Dooley’s zit in een trendy 70 cl-fles en in een 2 cl-shooterflesje. Het is afkomstig uit Eckernförde in Duitsland. Volgens Gerard Essink komt daar onder andere ook Kleiner Feigling […]

Dooley’s is een nieuwe toffeelikeur met een alcoholgehalte van 17 procent. Dit product van De Monnik Dranken smaakt echt naar toffees en de kleur is lichtbruin. Dooley’s zit in een trendy 70 cl-fles en in een 2 cl-shooterflesje. Het is afkomstig uit Eckernförde in Duitsland. Volgens Gerard Essink komt daar onder andere ook Kleiner Feigling vandaan. Dooley’s wordt puur of met ijsblokjes gedronken. De introductie vond plaats op de Horecava.

Voor informatie: De Monnik Dranken, Oldenzaal. Tel. (0541) 51 30 76.

Reageer op dit artikel