nieuws

Van eenvoudig tot exclusief

Horeca

Meubles Intermediair uit Almere gaat een nieuwe koers volgen. Na het overlijden van één van de directeuren dit voorjaar, Robert Visser, zet zijn broer en mededirecteur Michiel Visser het bedrijf voort. De nieuwe bedrijfslocatie is gelegen aan de Huchtstraat 39 te Almere. In de showroom, die elke twee maanden een nieuw gezicht krijgt, zijn verschillende […]

Meubles Intermediair uit Almere gaat een nieuwe koers volgen. Na het overlijden van één van de directeuren dit voorjaar, Robert Visser, zet zijn broer en mededirecteur Michiel Visser het bedrijf voort. De nieuwe bedrijfslocatie is gelegen aan de Huchtstraat 39 te Almere.

In de showroom, die elke twee maanden een nieuw gezicht krijgt, zijn verschillende interieurs gepresenteerd: de lounge (klassiek en modern), het terras, verschillende restaurant- en hotelstijlen en extravagante meubelstukken als eyecatcher in een interieur.

Meubles Intermediair levert aan een brede doelgroep in de horeca, van eenvoudige bars tot zeer exclusieve restaurants en hotels. Complete horecaprojecten worden verzorgd, maar het bedrijf levert ook slechts een enkel onderdeel. Door het werken met korte lijnen, zegt Meubles Intermediair de meest actuele modellen direct te kunnen presenteren. Bestaande meubels kunnen aan de persoonlijke wensen en eisen van de klant aangepast worden.
Voor informatie: Meubles Intermediair, Almere. Tel. (036) 531 85 38.

Reageer op dit artikel