nieuws

Wethouders Joure bakken hamburgers

Horeca

Zes Mc Donald’s-zaken in de provincie Friesland hielden vorige maand een zogenaamde ‘Mc House Day’. Van elke Big Mac of ieder Big Mac-menu die gedurende deze dag aan een klant werd verkocht, ging een rijksdaalder van de opbrengst naar het nieuw te bouwen Ronald Mc Donald-Huis Friesland.

Dit zal binnenkort in Leeuwarden verrijzen naast de kinderkliniek van het plaatselijke ziekenhuis. Om de verkoop te stimuleren hielpen enkele prominente Friezen mee met het bakken en verkopen van Big Mac’s. Zo sprongen in de Mc Donald’s-vestiging te Joure twee wethouders van de gemeente Skarsterlân, de dames A. Mulder en G. Koning, even bij om hamburgers te bakken. In het Leeuwarder filiaal draafden ondermeer enkele voetballers van Cambuur Leeuwarden, trainer Gert Kruijs en voorzitter Henk Kroes van de Friesche schaats-Elfstedentocht op als tijdelijke arbeidskrachten.

Reageer op dit artikel