nieuws

Amerikaanse frites

Horeca

Een nieuw product in de range van American Specialties zijn de Mild Curry Fries. Deze frites hebben een traditionele snijmaat met een coating van milde curry. De frites zijn knapperig en blijven lang warm. De Mild Curry Fries zijn een ideaal bijgerecht, bijvoorbeeld bij een hamburgermenu, sandwiches, kippenvleugeltjes of spareribs. Het product is zowel in […]

Een nieuw product in de range van American Specialties zijn de Mild Curry Fries. Deze frites hebben een traditionele snijmaat met een coating van milde curry. De frites zijn knapperig en blijven lang warm. De Mild Curry Fries zijn een ideaal bijgerecht, bijvoorbeeld bij een hamburgermenu, sandwiches, kippenvleugeltjes of spareribs. Het product is zowel in de friteuse als in de oven te bereiden.
Meer informatie: Lamb Weston / Meijer, Kruiningen, tel. (0113) 39 49 55 of info@lambweston-nl.com.

Reageer op dit artikel