nieuws

Brouwerij St. Christoffel verkocht

Horeca

Vanaf 1 december 2001 is Brouwerij St. Christoffel in Roermond voor honderd procent eigendom van Hillenaar Beheer B.V. te Oegstgeest. In 2002 gaat een multimediale reclamecampagne van start, waarmee Christoffel duidelijk wordt gepositioneerd en actiever op de markt wordt gezet. Aan het bier verandert niets.

Bierbrouwerij St. Christoffel opereert sinds 1986 op de internationale biermarkt. De verschillende bieren van St. Christoffel zijn zonder enige vorm van reclame aan de man gebracht. Door de overname door Hillenaar Beheer B.V., dat onderdeel uitmaakt van een mediabedrijf, komt hier verandering in.

De naam Bierbrouwerij St. Christoffel blijft na de overname ongewijzigd. De voormalig eigenaar en oprichter Leo Brand blijft nog een jaar werkzaam in Roermond. Hij zal de brouwgeheimen van de bieren van Christoffel overdragen en meewerken aan een soepele overgang, zowel in brouwtechnisch als in marketingtechnisch opzicht.

Reageer op dit artikel