nieuws

Bulkverpakking

Horeca

Koopmans kant-en-klare diepvriespoffertjes zijn al geruime tijd een begrip in horeca, catering en grootkeuken. Nieuw is de bulkverpakking, een doos waarin 4,5 kilo ongeportioneerde poffertjes in een binnenzak verpakt zitten. Dus extra gemak bij het klaarmaken van grote hoeveelheden poffertjes in de grootkeuken, op grote cateringlocaties of tijdens evenementen en feesten. De kant-en-klare diepvriespoffertjes zijn […]

Koopmans kant-en-klare diepvriespoffertjes zijn al geruime tijd een begrip in horeca, catering en grootkeuken. Nieuw is de bulkverpakking, een doos waarin 4,5 kilo ongeportioneerde poffertjes in een binnenzak verpakt zitten. Dus extra gemak bij het klaarmaken van grote hoeveelheden poffertjes in de grootkeuken, op grote cateringlocaties of tijdens evenementen en feesten. De kant-en-klare diepvriespoffertjes zijn snel op te warmen in magnetron, koekenpan of oven. De poffertjes zijn minimaal drie maanden houdbaar.
Meer informatie: Dr. Oetker Food Service, Ede, tel. (0318) 58 52 00

Reageer op dit artikel