nieuws

Chipknip voor meerdere doeleinden

Horeca

Quality Equipment Benelux B.V. uit Ridderkerk laat weten een multifunctioneel systeem voor de Chipknip te kunnen leveren. Dit houdt in dat gebruikers deze betaalkaart voor meerdere doeleinden kunnen aanwenden.

‘Het belangrijkste kenmerk hiervan is’, zo meldt het bedrijf ‘dat er gewerkt kan worden met diverse gebruikersgroepen, subsidies en kostenplaatsen. Zo worden de voordelen van open en gesloten systemen met elkaar gecombineerd. Voor zover wij kunnen nagaan, zijn wij de enige die een systeem met deze eigenschappen, kunnen leveren.’ Quality Equipment reageert op het artikel ‘Geld van de kaart’ in Catering Magazine 10. Daarin staat dat openbetaalsystemen (Chipknip Chipper) zich niet voor multifunctioneel gebruik lenen.

Reageer op dit artikel