nieuws

Derde vestiging

Horeca

De Arend uit Ammerzoden opende begin vorig jaar een vestiging in Amsterdam. De leverancier van horecameubilair en -apparatuur slaat zijn vleugels nog verder uit, dit keer in Antwerpen. Voor de klanten aan de Zeeuwse kust en de regio Brabant goed te bereiken.Jarno Goesten, eigenaar van De Arend, koos voor z’n eerste buitenlandse vestiging voor België. […]

De Arend uit Ammerzoden opende begin vorig jaar een vestiging in Amsterdam. De leverancier van horecameubilair en -apparatuur slaat zijn vleugels nog verder uit, dit keer in Antwerpen. Voor de klanten aan de Zeeuwse kust en de regio Brabant goed te bereiken.Jarno Goesten, eigenaar van De Arend, koos voor z’n eerste buitenlandse vestiging voor België. Redenen hiervoor zijn de sterk toenemende vraag uit België en de invoering van de euro. Volgens Goesten kan het voor Nederlandse klanten vanwege de BTW gunstig zijn om in België te kopen.Het filiaal Antwerpen, geopend op 26 november, wordt geleid door Theo Janssen. Hij heeft ruime ervaring in de meubelbranche en interieurbouw. Het adres van de nieuwe vestiging is Deurnsestraat 235.
Voor informatie: De Arend Antwerpen, Mortsel Antwerpen. Tel. (0032) 34 48 08 88.

Reageer op dit artikel